Thema ochtenden

Het programma aanbod van de thema ochtenden op de zaterdagochtend is als volgt:

Thema Omschrijving
Contact maken, hoe doe jij dat? Zou je iets willen veranderen, iets willen ontdekken of iets oefenen? Voor mensen die zoeken naar verbetering van de kwaliteit van hun contacten in het dagelijks leven.
Afstand en nabijheid. Het bewegen tussen (te) dicht bij of (te) ver weg in contacten met mensen die hen lief zijn. Eigen voorkeuren en valkuilen ontdekken maar ook die vanuit een ander besef kunnen hanteren!
Grenzen, hoe ga je er mee om? Grenzen, hoe ga je er mee om? Laat je over je lopen (door een paard?) Of is je grens veranderd in een muur? Je leert door samen te werken met een paard hoe je met mensen omgaat en hoe je dat kunt verbeteren.
De boodschap van de emotie. Wat wil de emotie jou persoonlijk zeggen? Hoe is dat gevoel helpend in jouw leven? Via het ervaren met een paard word je op weg geholpen naar de betekenis en de mogelijkheden van wat je voelt.
De verandering. Voor mensen die voor ingrijpende keuzes in hun leven staan. Dit kan gaan over werk, relaties, gezondheid, of een persoonlijk doel in het leven.

De ochtenden starten om 9.30 uur en eindigen om 13.00 uur met het eten van een broodje.
Kosten:     70 euro per ochtend.
Opgave:    per thema vooraf opgeven per mail, josiendevrijeteugel@hotmail.com