Route

      Routebeschrijving De Vrije Teugel, Wilgepad 5, 9362 VH Boerakker

Afslag van de A 7, nr. 33 richting Boerakker, Grijpskerk, vanuit Groningen na de afslag rechtsaf richting Grijpskerk, vanuit de richting Drachten ontbreekt na de afslag Boerakker op de borden. Grijpskerk staat wel aangeven en moet je volgen.

Op de doorgaande provinciale weg, de N388, negeer je na 1 kilometer de afslag rechts Boerakker maar je volgt de weg tot de rotonde. Die ga je driekwart rond, afslag richting Lucaswolde, de Hoge Tilweg.

De tweede afslag na 350 meter van een onverhard pad aan de linkerkant is het Wilgepad, net voor je het water zou overgaan. Na 100 meter neemt dit pad de bocht naar rechts, niet doen maar recht door het hek van De Vrije Teugel het pad oprijden. Parkeren kun je voor het huis.

Per openbaar vervoer vanuit Groningen of Heerenveen/Drachten, neem een buslijn die de A7 volgt, die gaan minimaal 2 maal per uur. Dan uitstappen bij Boerakker/Tolbert. Vanaf de snelweg richting het dorp Boerakker lopen ten noorden van de A7, na 300 meter links af de Roordaweg in. Daarna het 2e onverharde pad rechts in, dat is het Wilgepad al. Die volg je tot je langs De Vrije Teugel loopt maar pas na de bocht naar rechts bereik je het toegangspad. Het is ongeveer 2 kilometer lopen.

Advertenties